Verzenden & retourneren

Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?

In principe verwerken wij alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00u geplaatst zijn diezelfde dag nog. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, maar 1 a 2 dagen later bij ons binnenkomen, dan houden wij uw bestelling even in de wacht. U ontvangt daar dan bericht van.

Verzending binnen Nederland:

Uw bestelling wordt, zoveel als mogelijk, verzonden in een stevige kartonnen enveloppe of brievenbusdoos, zodat deze via de brievenbus afgeleverd kan worden. Hiermee willen we de verzendkosten voor u zo laag mogelijk houden.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor uw bestelling wordt automatisch berekend op basis van het volume. Tijdens het afrekenen wordt het voor u geldende tarief vermeld. Zo mogelijk kunt u kiezen voor verschillende vervoerders en dus verschillende verzendkosten.

Wij verzenden via:

PostNL: Kleine bestellingen tot brievenbusdoos € 3.50, Pakketten € 5.95

 

Levertijden:

PostNL: 1-2 dagen. Geen levering op zondag en maandag.


Verzending binnen Europa:

Vaste verwerkingskosten voor zendingen buiten Nederland, maar binnen Europa: € 11,25

Verzending buiten Europa:

Alleen op aanvraag.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw producten retour te sturen. U krijgt dan (wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt) het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons als webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Goedkope-Ansichtkaarten.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@tss-nijkerk.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden , Artikel 6.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »