Verzenden & retourneren

Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?

In principe verwerken wij alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00u geplaatst zijn diezelfde dag nog. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, maar 1 a 2 dagen later bij ons binnenkomen, dan houden wij uw gehele bestelling even in de wacht. U ontvangt daar dan bericht van.

Blijkt een bepaalde kaart niet meer leverbaar, dan sturen wij, als het om 1 of 2 exemplaren gaat, een andere kaart uit uw bestelling als vervanging toe. Betreft het meerdere exemplaren, dan nemen wij eerst contact met u op.

Verzending binnen Nederland:

Uw bestelling wordt, zoveel als mogelijk, verzonden in een luchtkussen-enveloppe, stevige kartonnen enveloppe of brievenbusdoos, zodat deze via de brievenbus afgeleverd kan worden. 

Verzendkosten:

De verzendkosten voor uw bestelling binnen Nederland:

Bestelbedrag tot € 30:  € 3,95

Bestelbedrag boven € 30,-: € 5.75

 

Verzending binnen Europa:

Verwerkingskosten voor zendingen buiten Nederland, maar binnen Europa: € 12,50

Verzending buiten Europa:

Alleen op aanvraag.
 
 

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw producten retour te sturen. U krijgt dan (wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt) het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons als webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Goedkope-Ansichtkaarten.nl geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u:

- Heel eenvoudig contact met ons opnemen via [email protected] zodat wij u het beste kunnen verder helpen.

- Minder eenvoudig: Het herroepingsformulier invullen en samen met uw bestelling aan ons retourneren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden , Artikel 6.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »