Verzenden & retourneren

Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?

In principe verwerken wij alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00u geplaatst zijn diezelfde dag nog. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, maar 1 a 2 dagen later bij ons binnenkomen, dan houden wij uw gehele bestelling even in de wacht. U ontvangt daar dan bericht van.

Blijkt een bepaalde kaart niet meer leverbaar, dan sturen wij, als het om 1 of 2 exemplaren gaat, een andere kaart uit uw bestelling als vervanging toe. Betreft het meerdere exemplaren, dan nemen wij eerst contact met u op.

Verzending binnen Nederland:

Uw bestelling wordt, zoveel als mogelijk, verzonden in een luchtkussen-enveloppe, stevige kartonnen enveloppe of brievenbusdoos, zodat deze via de brievenbus afgeleverd kan worden. 

Bij grote(re) bestellingen ervoor kiezen uw pakket af te laten leveren bij een PostNL-Punt bij u in de buurt. Deze optie komt vanzelf beschikbaar, wanneer de door u bestelde kaarten niet meer in een brievenbusdoos passen.

 

Verzendkosten:

De verzendkosten voor uw bestelling binnen Nederland bedragen standaard € 3,95.  Voor bestellingen boven de € 25,- (exclusief bestelde postzegels) nemen wij de verzendkosten op ons.  Voor verzendkosten binnen Europa, zie de informatie onder het kopje 'Verzending binnen Europa'

 

Bestelling afhalen in Bunschoten-Spakenburg of Nijkerk:

U kunt uw bestelling ook afhalen in Bunschoten-Spakenburg of Nijkerk. Hiervoor worden geen kosten berekend.  Wanneer u bij uw betaling kiest voor 'Afhalen',   dan nemen wij contact met u op als uw bestelling klaarligt. 

 

 

Levertijden:

1-2 werkdagen. Geen levering op zondag en maandag.


Verzending binnen Europa:

Verwerkingskosten voor zendingen buiten Nederland, maar binnen Europa: € 9.45 

Verzending buiten Europa:

Alleen op aanvraag.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw producten retour te sturen. U krijgt dan (wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt) het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons als webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Goedkope-Ansichtkaarten.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden , Artikel 6.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »