Catalogus

Goedkope wenskaarten online bestellen?

Bestel je wenskaarten en ansichtkaarten bij Goedkope-Ansichtkaarten.nl.  Wenskaarten online bestellen bij Goedkope-Ansichtkaarten.nl is slim en goedkoop. Kaarten sturen moet immers wel leuk en betaalbaar blijven! Wenskaarten, verjaardagskaarten, huwelijkskaarten, condoleancekaarten, uitnodigingen voor een kinderparty, geslaagd-kaarten, nieuwe woningkaarten, beterschapkaarten of gewoon leuke ansichtkaarten: je vindt ze bij Goedkope-Ansichtkaarten.nl

Onze wenskaarten zijn ingedeeld op categorie, u kunt zo snel op trefwoord zoeken. 

Waarom Goedkope-Ansichtkaarten.nl?

Een wenskaart sturen via een online-kaarten verstuurder is makkelijk geregeld, maar nooit zo persoonlijk als een met eigen hand geschreven kaart. Bovendien zijn die kaarten best wel prijzig te noemen. 

'Maar daar zit dan wel de postzegel bij in, toch?'

Klopt. Die moet je er bij ons zelf opplakken. Maar een wenskaart bij ons vandaan (€0.60) + Postzegel (€ 0.83) is toch wel goedkoper dan een 'vanaf'prijs van € 2.25 per kaart.

Ons advies: zorg dat je altijd een aantal wenskaarten en postzegels in huis hebt. Je kunt dan direct zelf een kaart schrijven en deze posten. Voordeliger en veel leuker voor jezelf als voor de ontvanger.  

Overigens hebben wij ook wel duurdere wenskaarten in ons assortiment hoor. De duurste wenskaarten zijn die op A4-formaat: betaal je in de winkel ca. € 5.95 voor dit formaat, bij ons slechts € 3.50!

Van mini wenskaart tot A4-formaat zijn wij de voordeligste leverancier van goedkope wenskaarten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »